Kud ja tu i Ziaja!

Ziaja
Kako počnu prvi vetrovi, tako krema za ruke postane moj najbolji prijatelj. Problemi sa hladnim vremenom i osetljivom kožom, mogu da pretpostavim, muče dosta nas, pa se dovijamo na najrazličitije načine da ih rešimo. Moja taktika se sastojala u tome da oprobam kreme za ruke dok ne pronadjem onu koja mi odgovara. Kako sam to radila? Eksperimentalno, naravno! Prvo sam koristila „izvikane“ kreme (one koje na reklamama pokazuju negovane tete sa rukama petnaestogodišnjakinje), onda one najjeftinije (polazila sam od principa: „potrošiće se kakva god da je, i onako ih trošim na kilograme.“) i na kraju princip: „Ajd da probam ovu novu!“
Tako se posle mnogobrojnih eksperimentalnih hokuspokusa dogodilo čudo koje je oduševilo moju kožu. Njeno ime je Ziaja, krema koja je preporodila moje ruke. Od ponudjenog izbora odlučila sam se za kremu na bazi kašmira, da bih posle probala i sa provitaminom B5 koji me nije izneverio.
Oduševljena kremom rešila sam da se ponovim gelom za tuširanje koji je moju kožu učinio glatkom i hidriranom, a sve zahvaljujući „cenjenim tradicionalnim sastojcima: ekstraktima lekovitih i za kožu blagotvornih biljaka, ulja i vitamina“, kako kažu na sajtu (ziaja link).
Pored toga što se izuzetno teško odlučujem za novu kremu za lice i teško pronalazim odgovarajuću, a Ziajinim proizvodima se često vraćam verujući u njihov kvalitet, spremna sam da probam i kreme za lice.
Do narednog eksperimenta i novog otkrića Vas pozdravljam!

Advertisements