Proizvodi za decu i …

Procenjujući ovaj moj polu-hobi (jedna polovina pisanja bloga je u cilju profesionalnog razvoja, druga polovina u cilju ličnog, a sve zajedno za „moju dušu“) uvidela sam da nedostaju priče o raznoraznim proizvodima o kojima skoro svakodnevno pročitam bar koju reč, a veoma često probazam radnjama čisto da vidim šta su novo dobili. Moje otkrovenje je nastalo kada sam uvidela da u radnjama sa igračkama za mene stane vreme. Dok se okrenem vidim i ovo novo, i ono, i za zabavu i za edukaciju, i društvene i kreativne igre i tako proleti dva sata, a da još nisam detaljno pogledala ni pola onoga što bih želela. Naposletku se vratim kući i onda po sajtovima, blogovima, pinterestu…i nikad kraja.

Naravno da ne kupim većinu ovih proizvoda i ne ojadim kućni budžet za cenu igračaka, nego se pripremim, zasučem rukave i napravim ono što mogu. U ceo proces uključim i decu, pa zabava i obostrana dobit budu još veći. I onda se tako mislim, kad već toliko vremena utrošim u traženje, proučavanje i pravljenje što ne bih napisala koju reč o tome (i ovako ne znam za čije babe zdravlje uopšte pišem, al ajd! Papir trpi sve, pa tako i word-ov dokument.).

Odužih priču, a samo sam želela da najavim da otvaram novu stranicu koja će sadržati moje skromno mišljenje o različitim proizvodima za decu i roditelje i da bi mi veoma značilo ukoliko imate i želite da podelite svoja iskustva u vezi sa istim.

Dok ne odlučim sa čim da počnem, pozdravljam Vas i želim prijatan dan!

Advertisements