Razvojno-pedagoške radionice „Ja znam“

Uspešno su održane prve razvojno-pedagoške radionice pod nazivom „Ja znam!“. Radionice su namenjene pozitivno usmerenom razvoju dece od 4 do 7 godina i održavaće se svake subote u Novom Sadu.

Prva radionica je označila uvod u druženje kroz učenje i osnova joj je bila medjusobno upoznavanje drugara i načina rada. Pored toga, na radionici su aktivnosti bile usmerene na razvoj krupne i fine motorike, logičkog mišljenja i grafomotorike.

Tokom druge radionice deca su se upoznala sa načinima prihvatljivog izražavanja emocija, različitim čulima (dodir, sluh, vid) i učila da  koordinišu oko i ruku. Intelektualne funkcije su vežbali kroz igre opažanja i snalaženje u prostoru, a pripremu za osnovnu školu kroz upoznavanje osnovnih matematičkih pojmova i grafomotorike.

Radni materijali i način rada prilagodjeni su uzrastu i individualnim sposobnostima pojedinaca.

Naredna radionica staviće decu pred nove razvojne izazove, ali tako da se igrajući uče, učeći igraju i za korak napreduju.

Zainteresovani roditelji mogu da prijave svoje dete na broj telefona 064/055-06-70 i dozvole da pozitivno usmerimo njegov/njen razvoj.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s